techniek en industrie

Payroll voor de werkgever

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met steeds meer regels op het gebied van personeel. Dit is tijdrovend en kost veel energie. Energie die u beter kunt gebruiken om in te springen op kansen en ontwikkelingen binnen uw markt. Dit vraagt om een flexibeler inzet van uw personeel. Payrolling via ComPay is voor u een ideale oplossing.

Als werkgever zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw werknemers.

Wanneer u een geschikte kandidaat op het oog heeft voor een functie binnen uw organisatie, maar u niet de nodige risico’s wilt lopen met een dienstverband, nemen wij graag de werknemer in dienst. ComPay wordt juridisch werkgever over de werknemer, maar hij/zij gaat bij u aan het werk.

Geen administratie

Wij verzorgen de complete salarisadministratie. Als uw werknemers bij ons op de payroll worden geplaatst, vermindert u niet alleen uw werkgeversrisico’s, maar bespaart u door de administratieve lastenverlichting dus ook nog eens veel tijd. U kunt zich daardoor weer volledig op uw core-business richten.

Tevens werken wij met flexibele payrollcontracten. Zo bent u beter in staat in te spelen op de pieken en dalen in de markt.

Ook wanneer u een freelancer overweegt in te schakelen voor een opdracht, kunnen wij u een passende oplossing bieden. Formeel komt de Freelancer als werknemer in dienst van ComPay en daarmee bent u gevrijwaard van administratieve verplichtingen en risico’s.

De dienstverlening van ComPay is voor u helemaal compleet!

 

Neemt u vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.